E Twining

ENGLISH4FUN  projemize başladık

28.03.2023 122

Our project aims to improve our students' English language learning skills with enjoyable activities ,using web 2 tools,snapwords,coding etc. and interacting with each other.Our project starts in December and ends in April.And we will interact with each other ,we'll go on new adventures with different cities or countries. we have activities including diversities of cultures,languages.

İtalya, Kuzey Makedonya Gürcistan Romanya Litvanya Portekiz ispanya ve okulumuzunda ortağı olduğu ENGLISH4FUN projesine başladık

Projemiz öğrencilerimizin İngilizce dil öğrenme becerilerini eğlenceli aktivitelerle web 2 araçlarını kullanarak,anahtar kelimeler kullanarak,kodlama vb. birbirleri ile etkileşim halinde geliştirmeyi amaçlamaktadır.Projemiz Aralık ayında başlayıp Nisan ayında sona ermektedir.Ve birbirimizle etkileşime geçeceğiz, farklı şehirler veya ülkelerle yeni maceralara atılacağız. Kültürlerin, dillerin çeşitliliğini içeren etkinliklerimiz var.

04-04-2023